Ajankohtaista

Uusi asunnonhakusivusto julkaistu

NALilla uusi hakujärjestelmä nuorisoasunnoille

Nuorisoasunnot.fi -sivusto korvaa Nuorisoasuntoliiton vanhan hakujärjestelmän asuntohakemus.nal.fi. Sivuston kautta voi hakea nuorisoasuntoja eri puolilta Suomea.

Nuorisoasunnot.fi -sivustolla on haettavana yli 4300 nuorisoasuntoa 29 paikkakunnalta. Järjestelmän kautta voi hakea NAL Asuntojen, NALin paikallisyhdistysten ja muiden nuorisoasuntoja tarjoavien organisaatioiden vuokraamia asuntoja.

Uudessa hakujärjestelmässä on panostettu käyttäjäystävällisyyteen ja visuaalisuuteen. Asuntoihin voi tutustua uudessa järjestelmässä aiempaa paremmin ja omiin kriitereihin sopiva asunto on helposti löydettävissä. Esimerkiksi kaikki tarvittavat liitteet voi lisätä kätevästi hakemukseen.

Uuden hakujärjestelmän myötä myös nuorisoasuntojen vuokranantajat voivat helpommin löytää hakijoille sopivan asunnon.

Miten uudistus vaikuttaa hakijoihin?

Uusi hakujärjestelmä vaatii hakijalta vahvan tunnistautumisen. Jos hakija ei pysty tunnistautumaan netin kautta, hän voi käydä tunnistautumassa sen alueen nuorisoasuntoyhdistyksen tai yrityksen toimistossa, josta hakee asuntoa.

Vanhaan hakujärjestelmään tehdyt hakemukset ovat voimassa normaalisti – 3 kuukautta hakemuksen jättämisestä. Hakemuksia ei kuitenkaan voi enää muokata. Jos hakemusta pitää päivittää tai muokata, hakijan tulee tehdä uusi hakemus osoitteessa nuorisoasunnot.fi.

Palautetta uudesta järjestelmästä voi antaa hakujarjestelma@nal.fi .

 

 

 

 

Scroll to Top