Ajankohtaista

Etsimme nuorta monipuolista viestinnän tekijää määräaikaiseen työsuhteeseen

Rekrytointi

Nuorisoasuntoliitto NAL ry on valtakunnallinen nuorten asumisen asiantuntija ja vaikuttaja. NAL tuottaa ja vuokraa asuntoja alle 30-vuotiaille nuorille, kehittää ja järjestää itsenäisen asumisen turvaavia asumisen palveluja ja toimii nuorten asumisen edunvalvojana. NAL on 23 paikallisen nuorisoasuntoyhdistyksen keskusliitto. Teemme töitä, jotta jokaisella nuorella olisi koti, jossa on hyvä olla. sella nuorella olisi koti, jossa on hyvä olla.

NAL hakee nyt palvelukseensa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen nuorta alle 30-vuotiasta työntekijää viestinnän assistentin tehtäviin. Työ on osa STEA-rahoitteista osatyökykyisiä ja nuoria työllistävää Paikka auki -avustusohjelmaa.

Haemme työntekijää avustamaan monipuolisissa viestinnän tehtävissä. Ennen kaikkea tarvitsemme työpanostasi sosiaalisen median parissa. Sinulle kuuluu myös toimiston arkirutiineja.

Etsimme viestinnästä innostuvaa nuorta tekijää, joka ymmärtää sosiaalisen median maailmaa ja  on kiinnostunut sisällön tuottamisesta sosiaalisen mediaan. Viestinnän assistenttina pääset kehittämään viestinnän perustaitoja, kuten kirjoittamista, sisältöjen suunnittelua ja visuaalisuuden hyöntämistä eri kanavissa. Toivomme sinulta reipasta työotetta, hyvää kirjoitustaitoa ja visuaalista silmää. Arvostamme tarkkuutta ja syventymistä annettuihin työtehtäviin.

Emme edellytä alan työkokemusta, vaan etsimme innokasta ja aikaansaavaa henkilöä. Tehtävässä suoriutumista helpottaa viestintään liittyvät opinnot, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Jos sinulle ei ole koulutusta, muistathan kertoa hakemuksessasi, miten olet viestinnän taitosi oppinut ja missä olet niitä soveltanut.

Avustusohjelman kriteeterien mukaan palkkaamme tehtävään henkilön, joka ei ole työelämässä, ei opiskele päätöimisesta, eikä ole työllistynyt aiemmin Paikka auki -avustusohjelman kautta.

Mitä me puolestamme tarjoamme sinulle?

Meillä pääset kartuttamaan työkokemustasi tunnetussa nuorisoalan järjestössä. Olet mukana edistämässä itsenäistyvien nuorten asioita ja kehität taitojasi monipuolisissa viestinnän tehtävissä. Työskentelet pienessä, lämminhenkisessä tiimissä, jossa pääset vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön.

NALin toimisto sijaitsee Malmilla osoitteessa Malminkaari 9b. Osan viikosta voit työskennellä halutessasi etänä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja toivottavasti viimeistään helmikuussa 2023.  Valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella palkkaa maksetaan 2000–2200 euroa/kk. Tarjoamme myös etuina lounas- ja virike-edun sekä puhelinedun. Työsopimus solmitaan STM:n vahvistettua avustuspäätöksen helmikuun alkupuolella..

Hae paikkaa 27.1.2023 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa:  https://link.webropolsurveys.com/S/02D31D8B9BFC2400
Hakemuksen oheen voi liittää esimerkiksi CV:n tai portfolion. Palkkaamme ensimmäisen sopivan työnhakijan, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lisätietoa antaa Nuorisoasuntoliiton verkostoasiantuntija Heini Hakulinen arkipäivisin 09–15 puhelimitse 0407423669.

Scroll to Top