HIMA_logo_1

(Valitse vaihtoehdoista HIMA-hanke)

Hyvinvointia ja muutosta asumiseen – läheistyön ja osallisuuden hanke yksinasuville 1829-vuotiaille nuorille

Nuorisoasuntoliitto NALin HIMA-hanke (hyvinvointia ja muutosta asumiseen – läheistyön ja osallisuuden hanke yksinasuville nuorille) on nyt käynnistynyt!

Kaksivuotinen pääkaupunkiseudulla toimiva hanke toteutetaan yhdessä HDL:n Vamos-toiminnan ja PKS Nuorisoasunnot ry:n kanssa. Hankkeen tarkoituksena on vahvistaa yksinasuvien nuorten aikuisten osallisuuden kokemusta ja tarjota tukea asumisen ja arjen haasteisiin.

Hanketiimiin muodostavat NAL:ssa työskentelevä projektipäällikkö, Vamoksessa työskentelevät kaksi valmentajaa sekä Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry:llä työskentelevät kaksi asumisohjaajaa.

Hankkeessa vahvistetaan yksinasuvien nuorten arjen sujuvuutta ja elämänhallintaa sekä lisätään osallisuutta läheissuhteisiin, omaan kotiin, asuinympäristöön ja yhteisöihin. Nuorten rinnalla kulkevat ammattilaiset, jotka tukevat läheissuhteiden vahvistamista ja luomista. Nuorille tarjotaan asumisen ja arkitaitojen valmennusta. Hankkeessa kehitetään yli toimijarajojen tapahtuvaa työparityötä sekä kotiin vietävää tukea, ja mallinnetaan läheistyötä nuorten aikuisten kanssa työskentelyyn.

 

Lisätietoja:

Hannele Sorri
Projektipäällikkö, HIMA-hanke
etunimi.sukunimi@nal.fi
+358 9 7745 3635

Valtteri Rahkonen
Asumisohjaaja
etunimi.sukunimi@pksnuorisoasunnot.fi
050 374 6772

Sanna Väisänen
Asumisohjaaja
etunimi.sukunimi@pksnuorisoasunnot.fi
050 374 6681

Nina Karas
Valmentaja
etunimi.sukunimi@hdl.fi
050 521 7895

Melina Keränen
Valmentaja
etunimi.sukunimi@hdl.fi
050 436 4467

Scroll to Top