Ajankohtaista

Kurssi nuorten asumisneuvonnasta ja -ohjauksesta

Nuorten asumisneuvonta ja -ohjaus

NAL ja NALin paikallisyhdistykset ovat toteuttaneet Diakonia-ammattikorkeakoululle 5 opintopisteen verkko-opintokokonaisuuden nuorten asumisneuvonnasta ja -ohjauksesta. Opintokokonaisuus on Diakin tutkinto-opiskelijoiden ja myös avoimen amk:n koulutustarjonnassa maksuttomasti tarjolla kevätlukukautena 2023. Koulutusta ovat olleet mukana rakentamassa Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys, NAL Hämeenlinnan seutu, NAL Rovaniemi ja Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot.

Opintojakson tavoitteena on tutustua nuorten asumisneuvonnan toimijakenttään sekä perehtyä nuorten asumisen ja asunnottomuuden erityispiirteisiin. Opinnoissa käydään läpi asumisneuvonnan ja asumissosiaalisen työn keskeisiä käsitteitä ja työn lähtökohtia sekä oikeudellista perustaa. Opintojakso on suunnitteltu kehittämään ammatillisia osaamista asumisneuvontatyössä.

Nuorten asumisneuvonta ja -ohjaus -kurssi on maksuton ja avoin kaikille ainakin koko kevätlukukauden 2023 ja siihen voi ilmoittautua maaliskuun loppuun saakka: https://hakija.diak.fi/#3788 Kurssi suoritetaan täysin itsenäisenä työskentelynä verkkoalustalla.

Kurssia varten tehtyihin videoihin voi käydä myös vapaasti tutustumassa NALin Youtube-kanavalla.

Scroll to Top