Ajankohtaista

NAL hakee määräaikaista verkostoasiantuntijaa

Rekry-banneri

 

Haemme joukkoomme motivoitunutta ja tavoitteellista  

verkostoasiantuntijaa 

työvapaan sijaiseksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuussa ja kestää 31.12.2022 asti.  

NALissa tehdään töitä nuorten asumisen edistämiseksi. Verkostoasiantuntijan tehtävänä on vastata Onnistu asumisessa -toiminnan vetämisestä. Toiminnassa kehitetään yhteistyötä ja asumisen palveluita NALin, NALin paikallisyhdistysten ja matalan kynnyksen palvelupisteiden, kuten Ohjaamoiden, välillä. 

Sijaisuuden aikana tehtäviin kuuluu muun muassa valtakunnallisen nuorten asumisen verkostotyön koordinointi sekä yhteistyökumppanuuksien, toimintamallien ja palveluiden kehittäminen. Verkostoasiantuntija tukee ja kehittää paikallista moniammatillista verkostotyötä sekä asumisen palveluiden järjestämistä yhdessä sidosryhmien kanssa. Verkostoasiantuntija vastaa erilaisten asumiseen liittyvien koulutusten, tilaisuuksien ja työpajojen fasilitoinnista ja suunnittelusta. 

Verkostoasiantuntija vastaa nuorten asumisen palveluiden ennakointityön kehittämisestä ja käytäntöön viemisestä osaksi NALin toimintaa, sidosryhmäyhteistyötä ja vaikuttamistyötä. Verkostoasiantuntija toimii pääkäyttäjänä valtakunnallisessa verkko-ohjauspalvelussa ja koordinoi asumisohjaajien etänä tapahtuvaa ohjausta ja neuvontaa. 

 

Odotamme  

 • kokemusta verkostoyhteistyöstä sekä toimintamallien ja palveluiden kehittämisestä 
 • kokemusta työpajojen ja tilaisuuksien fasilitoinnista (myös etänä) 
 • viestinnällistä osaamista, erityisesti erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa 
 • kykyä omaksua ja hallita laajoja kokonaisuksia 
 • itsenäistä työotetta 
 • hyviä yhteistyötaitoja   
 • soveltuvia korkeakouluopintoja  

 

Arvostamme  

 • asumiseen ja nuorten palveluihin liittyvää asiantuntemusta  
 • kokemusta järjestelmäohjelmiston pääkäyttäjänä toimimisesta 
 • järjestökokemusta ja julkisten palveluiden tuntemista 
 • kokemusta avustushakemuksista ja -raportoinnista 

 

Tarjoamme innostavan, kehittämismyönteisen ja tasa-arvoisen työyhteisön, rennon työilmapiirin ja iloiset työkaverit. NALissa noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaan ja siihen vaikuttaa valittavan henkilön kokemus. Palkka on 3000-3300 euroa/kk. Käytössä on lounas- ja virike-edut sekä kattava työterveyshuolto. 

Haluamme, että työyhteisömme on yhdenvertainen ja moninainen. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Osana tätä työtä rekrytoimme anonyymisti. 

Anonyymi rekrytointi tässä tapauksessa tarkoittaa, että valitsemme haastatteluun kutsuttavat henkilöt nimettömästi. Sen vuoksi pyydämme hakijoita täyttämään työnhakuilmoituksen Webropol-lomakkeella. Sen kysymyksiin vastataan niin, että henkilöön viittaava tieto kuten nimi, sukupuoli, ikä tai osoite ei tule näkyviin. Lomakkeelle täytetään myös yhteystiedot ja siihen on mahdollista liittää CV, mutta yhdistämme ne hakemuksiin vasta sen jälkeen, kun olemme päättäneet haastatteluun valittavat henkilöt.   

Hakulomakkeen löydät osoitteesta: https://link.webropol.com/s/NALverkostoasiantuntija 
Varaathan aikaa lomakkeen täyttämiseen. Jätäthän hakemuksesi viimeistään torstaina 20.1.2022. Haastattelut järjestetään 25.–26.1.2022. Haastatteluun valituille annamme lyhyen tehtävän, joka tulee palauttaa ma 24.1.2022 klo 12 mennessä. 

Lisätietoja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Armi Murto armi.murto@nal.fi, 040 615 9300 (tiistaisin ja torstaisin klo 10–15) ja verkostoasiantuntija Samuli Liuskari samuli.liuskari@nal.fi 040 182 8072 (keskiviikkoisin klo 10–15). 

Scroll to Top