Ajankohtaista

NAL etsii uutta toiminnanjohtajaa

Rekrytointi

Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusiin saappaisiin etsimme Nuorisoasuntoliitolle timanttista

TOIMINNANJOHTAJAA

Nuorisoasuntoliitto on nuorten asumisen asiantuntija, joka yhdessä paikallisyhdistysten kanssa huolehtii että nuorten itsenäistymisen askeleet sujuvat mallikkaasti ja kaikilla nuorilla olisi koti, jossa on hyvä olla. NAL:n seitsemän työntekijän lisäksi työkavereitasi on 23:ssa  paikallisyhdistyksessä ympäri Suomen, sekä liiton tytäryhtiöissä: nuorisoasuntoja rakennuttavassa NAL Asunnot Oy:ssä ja asumisen sisältöpalveluja tuottavassa NAL Palvelut Oy:ssä.

 

Etsimme nyt liitolle toiminnanjohtajaa, jonka tärkein tehtävä on tehdä pian valmistuvasta strategiasta totta: Haluamme johtajan, joka saa asiantuntijuutemme kuulumaan toimintaympäristön muuttuessa, pystyy näkemään niin lähelle kuin kauas ja ymmärtää millaisista paloista vaikuttava järjestö on rakennettu. Tunnet vaikuttamisen ja päätöksenteon prosessit, osaat asettaa työllesi tavoitteita ja tiedät, miten ne saavutetaan. Teet tiivistä yhteistyötä liiton jäsenyhdistysten, sidosryhmien ja alan toimijoiden kanssa. Toiminnanjohtajana vastaat liiton pitkäjänteisestä kehittämisestä yhdessä liiton hallituksen kanssa.

Toiminnanjohtaja vastaa järjestön operatiivisesta johtamisesta sekä hallinnosta. Siksi edellytämme sinulta järjestötyön laajaa tuntemusta, ihmisläheistä otetta henkilöstöjohtamiseen sekä ymmärrystä järjestöjen toiminnan, talouden ja hallinnon prosesseista. Työssä onnistumista tukevat kyky verkostoitua, hyvät viestintätaidot, valmius esiintyä ja soveltuvat korkeakouluopinnot.

 

Tarjoamme monipuolisen ja vaikuttavan työn valtakunnallisen järjestön johdossa, motivoituneen, ja suurella sydämellä työskentelevän asiantuntijayhteisön sekä tilaa visioida, kehittää ja kokeilla. Palkan lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut ja kattavan työterveyshuollon. Työ edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustusvalmiutta. Toiminnanjohtajan tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan marras-joulukuussa 2020.

Toivomme, että kerrot hakemuksessa tiiviisti erityisesti sellaisesta kokemuksesta ja osaamisesta, joka antaa sinulle valmiudet kehittää Nuorisoasuntoliiton yhteiskunnallista vaikuttavuutta sekä yhteistyötä NAL:sta, sen jäsenyhdistyksistä ja yhtiöistä koostuvassa NAL-yhteisössä. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 12.10.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nal.fi. Olemme yhteydessä haastateltaviin hakijoihin viikon 42 aikana, haastattelut pyritään pitämään viikolla 43.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 

NAL:n toiminnanjohtaja Ville Savilampi, puh. 040 900 4892 (To 1.10. 1216, ma 5.10. 1216 ja ke 7.10 1016).

NAL:n puheenjohtaja Maija Kangasniemi, puh. 044 734 3373 (Ke 30.09. 1417, ma 5.10. 1215 ja pe 9.10. 1012)

Scroll to Top