Ajankohtaista

Etsimme projektipäällikköä määräaikaiseen HIMA-hankkeeseen

Kuvateksti

Nuorisoasuntoliitto NALissa käynnistyy maaliskuussa kaksivuotinen HIMA-hanke (2024–2025) eli hyvinvointia ja muutosta asumiseen – läheistyön ja osallisuuden hanke yksinasuville nuorille. Hankkeen tarkoituksena on tarjota tukea yksinasuvien nuorten aikuisten asumisen ja arjen haasteisiin, sekä helpottaa yksinäisyyden kokemuksia. Hanke toimii pääkaupunkiseudulla.  

Hankkeessa tuetaan yksinasuvien nuorten arjen sujuvuutta ja elämänhallintaa sekä edesautetaan osallisuutta läheissuhteisiin, omaan kotiin, asuinympäristöön ja yhteisöihin. Nuorten rinnalla kulkevat ammattilaiset, jotka tukevat läheissuhteiden vahvistamista ja luomista. Nuorille tarjotaan asumisen ja arkitaitojen valmennusta. Hankkeessa kehitetään yli toimijarajojen tapahtuvaa työparityötä sekä kotiin vietävää tukea, ja mallinnetaan läheistyötä nuorten aikuisten kanssa työskentelyyn.  

Hanke toteutetaan yhdessä HDL:n Vamos-toiminnan ja PKS Nuorisoasunnot ry:n kanssa. Käytännön toteutus tapahtuu niin, että hankkeen projektipäällikkö työskentelee NALissa, kaksi asumisohjaajaa PKS Nuorisoasunnoilla ja kaksi valmentajaa Vamoksella.  

 

Etsimme 

Haemme joukkoomme innostunutta, kehittämismyönteistä ja yhteistyötaitoista projektipäällikköä määräaikaiseen tehtävään. Projektipäällikkö vastaa hankkeen johtamisesta, mutta hänellä ei ole esihenkilövastuuta. Tehtävä on kaksivuotinen ja työ alkaa maaliskuussa 2024 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden peruste on hankerahoituksen kesto. 

 

Odotamme  

  • kokemusta projektiluontoisesta ja kehittämistyöstä 
  • valmiutta tiimin yhteisen työskentelyn kehittämiseen ja johtamiseen 
  • yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja 
  • kiinnostusta nuorten aikuisten hyvinvoinnin ja läheistyön edistämiseen 
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia taitoja 
  • itsenäistä työotetta 
  • hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa 

 

Arvostamme 

  • kokemusta STEA- tai muiden avustusten seurannasta ja raportoinnista 
  • kokemusta tiimin johtamisesta 
  • asiantuntemusta nuorten aikuisten kanssa työskentelystä, asumisesta ja läheissuhdetyöstä

 

Työnantaja 

Nuorisoasuntoliitto NAL ry on 22 nuorisoasuntoyhdistyksen valtakunnallinen kattojärjestö ja nuorten asumisen asiantuntija. NAL-konserniin kuuluvat NAL Asunnot Oy ja NAL Palvelut Oy. 

NAL-yhteisö tuottaa ja vuokraa koteja alle 30-vuotiaille nuorille, kehittää ja järjestää itsenäisen asumisen turvaavia palveluja ja toimii nuorten asumisen edunvalvojana. 

Tarjoamme innostavan, kehittämismyönteisen ja tasa-arvoisen työyhteisön. NALissa noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka on 3000–3200 euroa valittavan henkilön kokemus huomioiden. Tarjoamme lounas- ja virike-edut, puhelinedun sekä kattavan työterveyshuollon. Työpaikka sijaitsee NALin toimistolla Helsingin Malmilla ja työssä liikutaan pääkaupunkiseudun alueella. Myös etätyö osan viikosta on mahdollista. 

Haluamme, että työyhteisömme on yhdenvertainen ja moninainen. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Osana tätä työtä rekrytoimme anonyymisti. 

Anonyymi rekrytointi tässä tapauksessa tarkoittaa, että valitsemme haastatteluun kutsuttavat henkilöt nimettömästi. Sen vuoksi pyydämme hakijoita täyttämään työnhakuilmoituksen Webropol-lomakkeella. Lomakkeen kysymyksiin vastataan niin, että henkilöön viittaava tieto kuten nimi, sukupuoli, ikä tai osoite ei tule näkyviin. Lomakkeelle täytetään myös yhteystiedot ja siihen on mahdollista liittää CV, mutta yhdistämme ne hakemuksiin vasta sen jälkeen, kun olemme päättäneet haastatteluun valittavat henkilöt. 

Hakulomakkeen löydät osoitteesta: https://link.webropol.com/s/HIMArekry  

Varaathan aikaa lomakkeen täyttämiseen. Jätä hakemuksesi viimeistään 31.1.2024. 

 

Lisätietoja työtehtävästä antavat:

Toiminnanjohtaja Katri Nokela (työsuhteen ehdot), katri.nokela@nal.fi, 050 354 0360.
Soittoajat: ke 17.1. klo 11–13, pe 19.1. klo 15–16, ke 24.1. klo 13–15.
 

Verkostoasiantuntija Heini Hakulinen (projekti), heini.hakulinen@nal.fi, 040 742 3669.
Soittoajat: to 18.1. klo 13–15, ma 22.1. klo 12–14, ma 29.1. klo 9–11.
 

Nuorisoasuntoliitto NAL ry
Scroll to Top