Ajankohtaista

Haemme alle 30-vuotiasta työtöntä nuorta järjestöassistentiksi

rekry järjestöassistentti

Nuorisoasuntoliitto NAL ry on valtakunnallinen nuorten asumisen asiantuntija ja vaikuttaja. NAL tuottaa ja vuokraa asuntoja alle 30-vuotiaille nuorille, kehittää ja järjestää itsenäisen asumisen turvaavia asumisen palveluja ja toimii nuorten asumisen edunvalvojana. NAL on 22 paikallisen nuorisoasuntoyhdistyksen keskusliitto. Teemme töitä, jotta jokaisella nuorella olisi koti, jossa on hyvä olla.

 

Etsimme 

NAL hakee palvelukseensa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen nuorta alle 30-vuotiasta viestintätaitoista järjestöassistenttia. Työ on osa sosiaali- ja terveysministeriön osatyökykyisiä ja nuoria työllistävää Paikka auki -avustusohjelmaa (https://paikka-auki.fi/).  

Haemme työntekijää avustamaan monipuolisissa järjestötyön ja viestinnän tehtävissä. Työhön voi kuulua esimerkiksi uutiskirjeen kokoamista, sosiaalisessa mediassa viestimistä ja verkkosivujen päivittämistä, tapahtumissa avustamista ja erilaisia toimistotöitä kuten arkistojen siivoamista.  

Työtehtävää räätälöidään työntekijän osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. 

 

Arvostamme  

Toivomme sinulta reipasta työotetta ja yhteistyötaitoja. Arvostamme tarkkuutta ja syventymistä annettuihin työtehtäviin. Työssä auttaa, että ymmärrät sosiaalisen median maailmaa ja omaat viestinnän taitoja. Hyvä kirjoitustaito ja visuaalinen silmä ovat eduksi. 

Emme edellytä alan työkokemusta, vaan etsimme innokasta ja toimeliasta henkilöä. 

Etua on siitä, että olet saanut tukea asumisen asioissa (esim. asumisneuvonta, tuettu asuminen) tai sinulla on kokemusta yhteisöllisestä asumisesta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tuoda oma kokemus nuorten asumiseen liittyvien palvelujen kehittämiseen.  

Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Avustusohjelman kriteerien mukaan palkkaamme tehtävään henkilön, joka ei ole työelämässä, ei opiskele päätoimisesta, eikä ole työllistynyt aiemmin Paikka auki -avustusohjelman kautta. 

 

Mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? 

Meillä pääset kartuttamaan työkokemustasi tunnetussa nuorisoalan järjestössä. Olet mukana edistämässä itsenäistyvien nuorten asioita ja kehität taitojasi monipuolisissa viestinnän ja järjestöalan tehtävissä. Työskentelet pienessä, lämminhenkisessä tiimissä, jossa pääset vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön. 

NALin toimisto sijaitsee Malmilla juna-aseman lähellä. Osan viikosta voit työskennellä halutessasi etänä. 

Työ alkaa maaliskuussa 2024 tai sopimuksen mukaan.  Valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella palkkaa maksetaan 2000–2200 euroa/kk. Tarjoamme myös etuina lounas-, ja virike- ja puhelinedun sekä kattavan työterveyshuollon. Autamme tarvittaessa vuokra-asunnon saamisessa pääkaupunkiseudulla.

 

Haluamme, että työyhteisömme on yhdenvertainen ja moninainen. Osana tätä työtä rekrytoimme anonyymisti. 

Anonyymi rekrytointi tässä tapauksessa tarkoittaa, että valitsemme haastatteluun kutsuttavat henkilöt nimettömästi. Sen vuoksi pyydämme hakijoita täyttämään työnhakuilmoituksen Webropol-lomakkeella. Lomakkeen kysymyksiin vastataan niin, että henkilöön viittaava tieto kuten nimi, sukupuoli, ikä tai osoite ei tule näkyviin. Lomakkeelle täytetään myös yhteystiedot ja siihen on mahdollista liittää CV tai portfolio, mutta yhdistämme ne hakemuksiin vasta sen jälkeen, kun olemme päättäneet haastatteluun valittavat henkilöt. 

Hakulomakkeen löydät osoitteesta: https://link.webropol.com/s/hakujarjestoassari24  

Varaathan aikaa lomakkeen täyttämiseen. Jätä hakemuksesi viimeistään 4.2.2024.

 

Lisätietoja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Katri Nokela katri.nokela@nal.fi, 050 354 0360.
Soittoajat: pe 19.1. klo 15–16, ke 24.1. klo 13–15, to 1.2. klo 14–15.
 

Scroll to Top