Ajankohtaista

NALin liittokokous valitsi uudet puheenjohtajat ja hallituksen

Uusi liittohallitus 2022

Nuorisoasuntoliitto NAL ry:n liittokokouksessa 18.11. Malmitalolla valittiin uusi liittohallitus ja puheenjohtajisto. Liittokokous valitsi NALin uudeksi puheenjohtajaksi Emma-Stina Vehmasen, 1. varapuheenjohtajaksi Miikkael Azaizen ja 2. varapuheenjohtajaksi Anniina Horton. Hallitukseen nimettiin lisäksi Ava Dahlvik, Kaisa Halme, Marika Kaitaranta, Aleksi Nieminen, Siiri Ruokola, Niko Tervamäki ja Nina Vehkakoski sekä 1. vara-jäseneksi Satu Punkari. Uusi hallitus ja puheenjohtajisto toimii vuoden 2023 alusta 2024 vuoden loppuun saakka.

Puheenjohtajaksi valittu Emma-Stina Vehmanen edustaa NALin jäsenjärjestöistä Kokoomuksen Nuorten Liittoa.
“Omiin tarpeisiin sopivan kodin löytäminen on yksi tärkeimmistä asioista nuoren elämässä. NAL tekee tärkeää työtä nuorten asumisen parissa niin asuntojen ja palveluiden tarjoajana, edunvalvojana kuin asumistiedon tuottajana. Olen innoissani, että pääsen tässä roolissa kehittämään NAL:n toimintaa”, kommentoi Vehmanen valintaa.

NAL-yhteisö onnittelee uutta liittohallitusta ja kiittää luottamustehtävistä vuoden vaihteessa poistuvia työstään NALin ja nuorten asumisen eteen. Puheenjohtaja Maija Kangasniemi ja 2. varapuheenjohtaja Simo Rissanen toimivat NALin puheenjohtajistossa vuodesta 2017 ja 1. varapuheenjohtaja Antti Grönlund vuodesta 2019. Muita poistuvia liittohallituksen jäseniä ovat Aki Granlund, Sini-Elina Kärsämä ja Liban Sheikh.

Scroll to Top