Ajankohtaista

Rekrytoimme järjestötoiminnan asiantuntijan määräaikaiseen sijaisuuteen

Rekry

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja idearikasta järjestötoiminnan asiantuntijaa määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaiseksi.

Tunnistatko itsesi yhdistys- ja järjestötoiminnan moniosaajana? Toimitko erilaisten järjestötoimijoiden keskuudessa kuin kala vedessä? Haluatko olla mukana kehittämässä Nuorisoasuntoliiton yhteisöä, vertaisoppimista ja yhteisöllisyyttä? Oletko näppärä viestijä ja osaat laatia selkeitä toimintaohjeistuksia?

Tule meille vastaamaan Nuorisoasuntoliiton järjestötoiminnasta, jotta toimisimme entistä vahvemmin yhtenä joukkueena yhdessä jäsentemme kanssa! Meillä saat tehdä monipuolista ja merkityksellistä työtä tukeaksesi visiotamme siitä, että jokaisella nuorella olisi koti, jossa on hyvä olla.

Järjestötoiminnan asiantuntijan tehtäviin kuuluu vastata Nuorisoasuntoliiton järjestötoiminnasta kokonaisuudessaan ja toteuttaa toimintaa yhdessä muun henkilöstön kanssa. Liitolle on asetettu strategisia järjestötoiminnan tavoitteita ja asiantuntija vastaa niiden edistämisestä. Hän myös toimii niiden osalta yhteistyökumppaneiden yhteyshenkilönä. Tehtäviin kuulu myös liiton sisäinen viestintä ja sen kehittäminen ja toteuttaminen jäsentemme ja konsernimme eri osapuolten suuntaan.

Lisäksi järjestötoiminnan asiantuntijan vastuulla on paikallisyhdistysten toiminnan tukemisen koordinointi ja palvelulupauksemme toteutumisen seuranta: tehtäviin kuuluu esimerkiksi erilaisten kyselyiden toteuttaminen ja tulosten analysointi, yhteisten järjestelmien pääkäyttäjänä toimiminen, järjestöllisen kehittämisen työryhmän koordinointi, järjestötoiminnan eri prosessien ja toimintatapojen kartoitus ja dokumentointi, järjestötapahtumien suunnittelu ja markkinointi sekä suunnitelmallisen jäsenyhteydenpidon koordinointi. Työhön kuuluu myös järjestön säännöllisten dokumenttien koordinoiminen, kuten toimintasuunnitelmat ja -kertomukset.

Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-huhtikuun vaihteessa tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen opintovapaan sijaisuus, joka on voimassa toukokuuhun 2024.

Odotamme

kokemusta yhdistys- ja järjestötoiminnasta ja hyvän hallinnon periaatteiden tuntemusta
kykyä arvioida, suunnitella ja kehittää tavoitteellisesti järjestötoimintaa
ymmärrystä prosessikuvausten laatimisesta
näkemystä jäsenviestinnästä ja sen kehittämisestä
kykyä suunnitella toimivia palvelu- ja koulutussisältöjä
hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja
soveltuvia korkeakouluopintoja

Arvostamme

rohkeutta ideoida, kokeilla ja kehittää
avustusrahoituskokemusta (esim. STEA, Erasmus+ ja ESR)
kokemusta viestinnän ja graafisen suunnittelun työkalujen käyttämisestä (esim. Mailchimp, Canva ja InDesign)
hyviä verkostoitumistaitoja ja kykyä tavoitteelliseen yhteistyöhön
kokemusta kansalais- ja järjestötoiminnan hallinnosta, suunnittelusta ja kehittämisestä
kokemusta työskentelystä nuorten tai asumisen asioiden parissa

Työnantaja

Nuorisoasuntoliitto NAL ry on 23 nuorisoasuntoyhdistyksen valtakunnallinen kattojärjestö ja nuorten asumisen asiantuntija. Paikallisyhdistysten ja liiton lisäksi NAL-yhteisöön kuuluvat NAL Asunnot Oy, NAL Palvelut Oy sekä 6 jäsenjärjestöä.

NAL-yhteisö tuottaa ja vuokraa koteja alle 30-vuotiaille nuorille, kehittää ja järjestää itsenäisen asumisen turvaavia palveluja ja toimii nuorten asumisen edunvalvojana.

Tarjoamme innostavan, kehittämismyönteisen ja tasa-arvoisen työyhteisön. NALissa noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka on 3000–3200 euroa työntekijän kokemus huomioiden. Käytössä on lounas- ja virike-edut sekä kattava työterveyshuolto. Työpaikka sijaitsee NALin toimistolla Helsingin Malmilla. Myös etätyö osan viikosta on mahdollista.

Haluamme, että työyhteisömme on yhdenvertainen ja moninainen. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Osana tätä työtä rekrytoimme anonyymisti.

Anonyymi rekrytointi tässä tapauksessa tarkoittaa, että valitsemme haastatteluun kutsuttavat henkilöt nimettömästi. Sen vuoksi pyydämme hakijoita täyttämään työnhakuilmoituksen Webropol-lomakkeella. Sen kysymyksiin vastataan niin, että henkilöön viittaava tieto kuten nimi, sukupuoli, ikä tai osoite ei tule näkyviin. Lomakkeelle täytetään myös yhteystiedot ja siihen on mahdollista liittää CV, mutta yhdistämme ne hakemuksiin vasta sen jälkeen, kun olemme päättäneet haastatteluun valittavat henkilöt.

Hakulomakkeen löydät osoitteesta https://link.webropol.com/s/jarjestorekry

Varaathan aikaa lomakkeen täyttämiseen. Jätäthän hakemuksesi viimeistään keskiviikkoon 8.3.2023.

Lisätietoja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Armi Murto armi.murto@nal.fi, 040 615 9300 (pe 24.2. klo 10–12 ja to 2.3. klo 09–11.)

 

Scroll to Top