Ajankohtaista

NAL etsii vaikuttamisen asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Töitä tarjolla

Haemme joukkoomme innostunutta ja määrätietoista vaikuttamisen asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan täysipäiväiseen työsuhteeseen.

Haluatko työskennellä asuntopolitiikan parissa ja olla mukana edistämässä nuorten asumista ja itsenäistymisen mahdollisuuksia? Sytytkö mahdollisuudesta toimia nuorten äänitorvena ja edunvalvojana? Innostaako sinua viestintä, poliittiset keskustelut ja yhteiskuntavaikuttaminen?

Tule meille vastaamaan Nuorisoasuntoliiton vaikuttamistoiminnasta, jotta olisimme entistä näkyvämpi ja kuuluvampi toimija. Meillä saat tehdä monipuolista ja merkityksellistä työtä, jotta jokaisella nuorella olisi koti, jossa on hyvä olla.

Vaikuttamisen ja viestinnän asiantuntijan ehtäviin kuuluu Nuorisoasuntoliiton vaikuttamistyö ja vaikuttamisviestinnän kehittäminen strategiamme mukaisesti. Tämän lisäksi asiantuntija tukee paikallisyhdistysten vaikuttamistyötä sekä vastaa NALin ulkoisesta viestinnästä. Tehtäviin kuuluu muun muassa lausuntojen ja kannanottojen valmistelua, vaikuttamistyön suunnittelua ja sparrausta, verkosto- ja työryhmätyöskentelyä sekä yhteydenpitoa päättäjiin. Lisäksi tehtäviin kuuluu liiton ulkoisen viestinnän suunnittelua ja toteuttamista, tiedotteiden koostamista, verkkosivujen päivittämistä, mediatyötä, sosiaalisen median kanavien hallinnointia ja vaikuttamiskampanjoiden toteuttamista yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Työ alkaa maalis-huhtikuun vaihteessa tai sopimuksen mukaan.

Odotamme

kokemusta edunvalvonnasta ja vaikuttamisesta
ymmärrystä poliittisista prosesseista ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta
näkemystä vaikuttamisviestinnästä ja sen kehittämisestä
kokemusta viestintätehtävistä
hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa
itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja
soveltuvia korkeakouluopintoja 

Arvostamme

asumiseen liittyvää asiantuntemusta
kokemusta järjestö- ja verkostotyöskentelystä
kokemusta mediatyöstä ja jo olemassa olevia mediasuhteita
kykyä itsenäiseen työskentelyyn
hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
kokemusta kannanottojen ja asiantuntijatekstien tuottamisesta
kokemusta viestinnän ja graafisen suunnittelun työkalujen käyttämisestä (esim. Mailchimp, Canva ja InDesign)

Työnantaja

Nuorisoasuntoliitto NAL ry on 23 nuorisoasuntoyhdistyksen valtakunnallinen kattojärjestö ja nuorten asumisen asiantuntija. Paikallisyhdistysten ja liiton lisäksi NAL-yhteisöön kuuluvat NAL Asunnot Oy, NAL Palvelut Oy sekä 6 jäsenjärjestöä.

NAL-yhteisö tuottaa ja vuokraa koteja alle 30-vuotiaille nuorille, kehittää ja järjestää itsenäisen asumisen turvaavia palveluja ja toimii nuorten asumisen edunvalvojana.

Tarjoamme innostavan, kehittämismyönteisen ja tasa-arvoisen työyhteisön. NALissa noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka on 3000–3200 euroa työntekijän kokemus huomioiden. Käytössä on lounas- ja virike-edut sekä kattava työterveyshuolto. Työpaikka sijaitsee NALin toimistolla Helsingin Malmilla. Myös etätyö osan viikosta on mahdollista.

Haluamme, että työyhteisömme on yhdenvertainen ja moninainen. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Osana tätä työtä rekrytoimme anonyymisti.

Anonyymi rekrytointi tässä tapauksessa tarkoittaa, että valitsemme haastatteluun kutsuttavat henkilöt nimettömästi. Sen vuoksi pyydämme hakijoita täyttämään työnhakuilmoituksen Webropol-lomakkeella. Sen kysymyksiin vastataan niin, että henkilöön viittaava tieto kuten nimi, sukupuoli, ikä tai osoite ei tule näkyviin. Lomakkeelle täytetään myös yhteystiedot ja siihen on mahdollista liittää CV, mutta yhdistämme ne hakemuksiin vasta sen jälkeen, kun olemme päättäneet haastatteluun valittavat henkilöt.

Hakulomakkeen löydät osoitteesta https://link.webropol.com/s/vaikuttamisrekry

Varaathan aikaa lomakkeen täyttämiseen.  Jätäthän hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 8.3.2023.

Lisätietoja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Armi Murto armi.murto@nal.fi, 040 615 9300 (pe 24.2. klo 13–15 ja to 2.3. klo 12–16.)

Nuorisoasuntoliitto NAL ry
Scroll to Top