Ajankohtaista

Haetaan aluetyöntekijää (KATU-hanke, Kemi-Tornio)

katu-hanke rekry

 

KATU-hanke hakee aluetyöntekijää Kemi-Tornion alueelle 

KATU – kokemusasiantuntija arjen tukena -hanke (2021–2023) on Nuorisoasuntoliitto NALin hallinnoima ja STEA:n rahoittama hanke, jonka toiminta-alueet ovat Kemi-Tornio sekä Hämeenlinna-Riihimäki-Hyvinkää. Hankkeen kohderyhmää ovat 18–29-vuotiaat rikos- ja päihdetaustaiset nuoret aikuiset ja tavoitteena on nuorten asunnottomuuden vähentäminen ja ennaltaehkäisy, elämän- ja arjenhallinnan paraneminen, uusintarikollisuuden ennaltaehkäisy sekä nuorten parissa työskentelevien ammattilaisten osaamisen parantuminen. Hankkeessa toteutetaan työparimallia, jossa sosiaalialan ammattilainen ja rikos- ja/tai päihdetaustainen kokemusasiantuntija työskentelevät yhdessä kohderyhmään kuuluvien nuorten kanssa.  

 

Avoin työtehtävä 

Haemme aluetyöntekijää Kemi-Tornion hankealueelle. Aluetyöntekijän tehtävänä on asiakastyö rikos- ja päihdetaustaisten nuorten aikuisten kanssa, kokemusasiantuntijan työparina ja työn ohjaajana toimiminen ja alueellinen verkostotyö. Lisäksi työ sisältää hankkeen kehittämis- ja muita erikseen sovittavia tehtäviä hankkeen vaiheen mukaisesti. Työpiste on Torniossa, mutta työ edellyttää liikkumista useammalla paikkakunnalla, joten työntekijällä on oltava käytössään auto. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työaika on 37,5 h/vko. Tehtäväkohtainen palkka on 2600–2800 euroa työntekijän kokemus huomioiden. Työsuhde on määräaikainen 31.3.2024 saakka. Määräaikaisuuden syy on hankerahoituksen kesto. Työ alkaa 7.8.2023. 

 

Odotamme   

kokemusta haastavan kohderyhmän kanssa työskentelystä   

sosiaalialan tai muuta soveltuvaa koulutusta   

kokemusta monialaisesta verkostotyöstä  

paineensietokykyä, hyviä organisointitaitoja, itsenäistä työotetta ja yhteistyötaitoja  

halukkuutta työskennellä työparimallilla kokemusasiantuntijan kanssa 

  

Arvostamme   

kokemusta projekti– tai kehittämistyöstä   

nuoriin aikuisiin ja asumiseen liittyvää asiantuntemusta    

kokemusasiantuntijatoiminnan tuntemusta   

 

Työnhaku 

Lisätietoja työtehtävistä antaa aluetyöntekijä Janne Olsen p. 040 822 5166 arkisin klo 8–16. 

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 9.6.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen janne.olsen@nal.fi.  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinta tehdään juhannukseen mennessä. 

 

Työnantaja 

Nuorisoasuntoliitto NAL ry on 23 nuorisoasuntoyhdistyksen valtakunnallinen kattojärjestö ja nuorten asumisen asiantuntija. Paikallisyhdistysten ja liiton lisäksi NAL-yhteisöön kuuluvat NAL Asunnot Oy, NAL Palvelut Oy sekä 6 jäsenjärjestöä.

NAL-yhteisö tuottaa ja vuokraa koteja alle 30-vuotiaille nuorille, kehittää ja järjestää itsenäisen asumisen turvaavia palveluja ja toimii nuorten asumisen edunvalvojana.

Tarjoamme innostavan, kehittämismyönteisen ja tasa-arvoisen työyhteisön. NALissa noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Käytössä on lounas- ja virike-edut sekä kattava työterveyshuolto.

Scroll to Top