Ajankohtaista

NALin uudet asiantuntijat aloittavat toukokuussa

nalkuva

NAL saa jälleen riveihinsä vahvistusta toukokuun alussa, kun uudet vaikuttamisen ja järjestötoiminnan asiantuntijat aloittavat tehtävissään 2.5.

 

Vaikuttamisen asiantuntijaksi on valittu VTM Hilma Sormunen. Hän siirtyy NALille vihreän eduskuntaryhmän poliittisen avustajan toimesta, jossa hänen vastuullaan on ollut mm. ympäristövaliokunnan varapuheenjohtajan avustaminen ja viestintä. Hilma on aiemmin toiminut tutkijana mm. ilmasto- ja vaalitutkimusasioiden parissa.

On hienoa päästä osaltani jatkamaan ja kehittämään NALin tärkeää työtä nuorten asumisen edunvalvojana. Odotan innolla yhteistyötä NALin yhteistyökumppaneiden ja verkostojen kanssa!

 

Järjestötoiminnan asiantuntijan sijaiseksi on valittu yhteisöpedagogi Reetta Mannonen. Hänellä on kokemusta järjestömaailmasta niin työn puolesta Leirikesä ry:llä kuin luottamushenkilönä mm. partiolaisissa sekä NAL Asuntojen ja Pääkaupunkiseudun nuorisoasuntojen hallituksissa. Reetta on työskennellyt Vantaan kaupungin nuorisopalveluissa kehittämistehtävissä. Tällä hetkellä hän suorittaa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa.

On mahtavaa tarttua toimeen ja päästä yhdessä paikallisyhdistysten kanssa kehittämään NAL kenttää sekä tavata verkostoja.

 

Odotamme innolla tulevaa kevättä ja uusia työkavereitamme, jotka tuovat toimintaamme varmasti paljon tuoreita näkemyksiä. Tervetuloa NALille Hilma ja Reetta!

Nuorisoasuntoliitto NAL ry
Scroll to Top