Ajankohtaista

NAL Asunnoille Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

Yhteiskunnallinen yritysmerkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt NAL:n tytäryhtiölle NAL Asunnoille Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden osoituksena yhteiskunnallista hyvää tuottavasta ja vastuullisesta liiketoiminnasta.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeitä kriteereitä merkin myöntämisessä ovat myös liiketoiminnan vastuullisuus, läpinäkyvyys ja avoimuus.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.

 

Kohtuuhintaiset kodit vastaavat yhteiskunnallisiin haasteisiin

Nuoret aikuiset asuvat eniten vuokralla, mutta isompien kaupunkien vuokrataso on monelle itsenäistyvälle ja työuransa alkuvaiheessa olevalle nuorelle aikuiselle liikaa. Tarjoamalla nuorille kohtuuhintaisia koteja NAL Asunnot tukee nuorten itsenäistymistä, työelämään siirtymistä ja ehkäisee syrjäytymistä.

”Varsinkin pääkaupunkiseudulla vuokrataso on useimmille nuorille kohtuuttoman korkea. NAL Asunnot Oy tarjoaa nuorille koteja hinnalla, joihin heillä on mahdollisuus. Tällainen yhteiskunnallinen tehtävä on tärkeä nuorten itsenäistymisen tukemisessa”, kertoo Yhteiskunnallinen Yritys -merkin markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

”Haluamme antaa nuorille hyvän pohjan, josta käsin rakentaa omaa elämää. Emme tavoittele voittoa, vaan haluamme tarjota nuorille mahdollisimman viihtyisää, laadukasta ja kohtuuhintaista asumista. Meille on myös tärkeää olla nuorille turvallinen ja helppo vuokranantaja siinä elämänvaiheessa, kun vielä opetellaan itsenäistä elämää ja etsitään omaa suuntaa. Asukkaamme voivat saada vinkkejä ja tukea asumisen asioihin, jos tarvitsevat”.

”Olemme ylpeitä siitä, että meillä on nyt myös Yhteiskunnallinen Yritys -merkki osoituksena siitä, että työmme on vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää”, kertoo NAL Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Samuli Killström.

 

Nuorisoasuntoliitto onnittelee NAL Asuntoja Yhteiskunnallinen Yritys -merkistä!

Scroll to Top