Ajankohtaista

Tiedote: NALin hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittu Juho Mäki-Lohiluoma

NALin liittohallituksen uusi puheenjohtaja.


NALin ylimääräisessä liittokokouksessa perjantaina 25.8.2023 valittiin liittohallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Juho Mäki-Lohiluoma.
 

Hallitukseen valittiin uusi puheenjohtaja, sillä edellinen puheenjohtaja Emma-Stina Vehmanen joutui luopumaan pestistään uuden tehtävänsä ympäristö- ja ilmastoministerin erityisavustajana johdosta. Toivotamme Emma-Stinalle onnea ja menestystä erityisavustajan töihin! 

Juho on koulutukseltaan oikeustieteen ja kauppatieteiden maisteri. Hänellä on työkokemusta mm. erityisavustajan, juristin ja edunvalvonnan töistä sekä monipuolista järjestökokemusta. 

Tervetuloa NALiin Juho, odotamme innolla yhteistyötä kanssasi! 

Hallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana jatkaa Miikkael Azaize ja toisena varapuheenjohtajana Anniina Horto. 

 

Lisätietoja 

Juho Mäki-Lohiluoma 

etunimi.sukunimi@nal.fi

 

Katri Nokela, NALin toiminnanjohtaja 

+358 9 7745 3653 

etunimi.sukunimi@nal.fi

 

Nuorisoasuntoliitto ry eli NAL on vuonna 1971 perustettu nuorten asumisen edunvalvoja ja 22 paikallisen nuorisoasuntoyhdistyksen keskusliitto. Nuorisoasuntoja rakennuttava NAL Asunnot Oy ja asumisen sisältöpalveluja tuottava NAL Palvelut Oy ovat NALin tytäryhtiöitä. NAL Asunnot omistaa yli 2 200 asuntoa pääkaupunkiseudulla ja muissa isommissa keskuksissa, joissa kohtuuhintaiselle vuokra-asumiselle on kysyntää. NAL Palvelut on sosiaalipalveluja tuottava yhteiskunnallinen yritys. 

Scroll to Top