Ajankohtaista

NAL hakee määräaikaista edunvalvonnan ja viestinnän asiantuntijaa

Rekry

Haemme joukkoomme motivoitunutta ja tavoitteellista 

edunvalvonnan ja viestinnän asiantuntijaa  

perhevapaan sijaiseksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulu-tammikuun vaihteessa ja kestää 6.8.2022 asti. 

NAL:ssa tehdään töitä nuorten asumisen edistämiseksi. Edunvalvonnan ja viestinnän asiantuntijan tehtävänä on kehittää edunvalvontaa strategiamme mukaisesti ja tukea paikallisyhdistysten vaikuttamistyötä sekä vastata NAL:n viestinnästä.  

Sijaisuuden aikana tehtäviin kuuluu muun muassa viestinnän suunnittelua ja toteuttamista, tiedotteiden koostamista, mediatyötä, sosiaalisen median kanavien hallinnointia sekä tapahtumien suunnittelua ja markkinointia. Edunvalvonnallisiin tehtäviin kuuluu esimerkiksi lausuntojen ja kannanottojen valmistelua, vaikuttamistyön suunnittelua ja sparrausta, verkosto- ja työryhmätyöskentelyä ja yhteydenpitoa päättäjiin. 

Odotamme 

 • kokemusta edunvalvonnasta ja vaikuttamisesta 
 • asiantuntemusta poliittisista prosesseista ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta 
 • viestinnällistä näkemystä 
 • kykyä päivittää ja ylläpitää verkkosivuja ja sosiaalisen median tilejä 
 • niin kykyä omaksua laajoja kokonaisuksia kuin puurtaa rutiinihommien parissa  
 • erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa  
 • itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja  
 • soveltuvia korkeakouluopintoja 

 

Arvostamme 

 • asumiseen liittyvää asiantuntemusta 
 • kokemusta verkostotyöskentelystä 
 • visuaalista silmää ja osaamista (Adobe InDesign tms.) 

 

Tarjoamme innostavan, kehittämismyönteisen ja tasa-arvoisen työyhteisön, rennon työilmapiirin ja iloiset työkaverit. NAL:ssa noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaan ja siihen vaikuttaa valittavan henkilön kokemus. Palkka on 2700–3000 euroa/kk. Käytössä on lounas- ja virike-edut sekä kattava työterveyshuolto. 

Haluamme, että työyhteisömme on yhdenvertainen ja moninainen. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Osana tätä työtä rekrytoimme anonyymisti.   

Anonyymi rekrytointi tässä tapauksessa tarkoittaa, että valitsemme haastatteluun kutsuttavat henkilöt nimettömästi. Sen vuoksi pyydämme hakijoita täyttämään työnhakuilmoituksen Webropol-lomakkeella. Sen kysymyksiin vastataan niin, että henkilöön viittaava tieto kuten nimi, sukupuoli, ikä tai osoite ei tule näkyviin. Lomakkeelle täytetään myös yhteystiedot ja siihen on mahdollista liittää CV, mutta yhdistämme ne hakemuksiin vasta sen jälkeen, kun olemme päättäneet haastatteluun valittavat henkilöt.  

Hakulomakkeen löydät osoitteesta https://link.webropol.com/s/rekrytointi2021
Varaathan aikaa lomakkeen täyttämiseen. Jätäthän hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 10.11. Haastattelut järjestetään 15.–16.11. 
 

Lisätietoja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Katri Nokela katri.nokela@nal.fi, 050 354 0360 (soittoaika pe 29.10. klo 13–15, ti 2.11. klo 14–16 ja pe 5.11. klo 10–12) ja viestinnän asiantuntija Kalle Häkkinen kalle.hakkinen@nal.fi, 0447834957 (soittoaika pe 29.10. 13–15, ti 2.11. 12–14 ja to 4.11. 9–11).

Nuorisoasuntoliitto NAL ry
Scroll to Top