Ajankohtaista

Ilmoittaudu Vaikuttavaa viestintää -koulutukseen 21.11.2019

Vaikuttavaa viestintää

Miten voimme eri viestinnän keinoin tavoittaa nuoret paremmin? Millainen viestintä on nuorille ymmärrettävää ja innostaa heitä toimimaan?

Tervetuloa Onnistu asumisessa -verkostopäivään oppimaan viestinnästä! Meistä jokainen viestii omassa työssään päivittäin usealla eri tavalla. Kouluttaja Salla Saarisen johdolla opit, miten viestiä tavalla, joka on vaikuttavaa ja merkityksellistä nuorille. Koulutuksesta saat sekä konkreettisia ideoita että työkaluja tapahtuma- ja asiakasviestinnän suunnitteluun ja toteutukseen omassa työssäsi. Koulutus sisältää paljon keskustelua, ideoiden jakamista ja yhteistä suunnittelua.

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu kaikille nuoria työssään kohtaaville ammattilaisille sekä muille viestinnän kehittämisestä kiinnostuneille.

 

Milloin: to 21.11. klo 11.45-16.00
Missä: Haaga-Helia, Pasilan toimipiste, luokka 1010, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki.

OHJELMA:

11.45 Yhteinen lounas tarjolla

12.30 Vaikuttavaa viestintää
Kuinka opit viestimään innostavasti luoden imua omaan toimintaasi?
Salla Saarinen, kouluttaja, Radical Soul Oy

Salla Saarinen on kouluttaja, joka ei jätä ketään kylmäksi. Hän on yhdistelmä businessnaista ja maailmanparantajaa. Salla tuntee järjestöt sekä yritys-, järjestö- että vapaaehtoistyöntekijän näkökulmasta. Hän on kouluttanut yli 100 järjestöä, liittoa, seuraa ja yhdistystä viestinnästä, vaikuttamistyöstä, vapaaehtoistoiminnasta ja varainhankinnasta. Tutustu tarkemmin https://www.radicalsoul.fi/

15.30 Tilaisuuden yhteenveto
Samuli Liuskari, verkostoasiantuntija, NAL

 

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Osallistujien matkakulut voidaan korvata hakemuksesta. Kysy lisätietoja.

Jos tarvitset esteetöntä kulkua, otathan yhteyttä ennen tilaisuutta.

TERVETULOA MUKAAN!

Lisätiedot: Samuli Liuskari, verkostoasiantuntija, Onnistu asumisessa -hanke, NAL, samuli.liuskari@nal.fi, p. 09 7745 3662

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Scroll to Top