Ajankohtaista

Heini Hakulinen NALin verkostoasiantuntijaksi

Heini-Hakulinen

NALin verkostoasiantuntijan sijaisuuteen on valittu Heini Hakulinen. Hakulinen siirtyy tehtävään Helsingin kaupungilta, jossa hän on toiminut pääkaupunkiseudun etsivien nuorisotyöntekijöiden verkoston koordinaattorina.  

Hakulisella on laajasti kokemusta erilaisista tehtävistä nuorten parissa. Kokemusta on kerääntynyt niin lastensuojelun jälkihuollon asumisohjauksesta, kuin etsivän nuorisotyön alueellisesta kehittämisestä. Verkostokoordinaattorina hän on edistänyt menestyksekkäästi etsivien sidosryhmätyöskentelyä mm. Hoasin ja puolustusvoimien kanssa pääkaupunkiseudulla. Viime vuonna Hakulinen pilotoi työn varjostamisen mallia pääkaupunkiseudun etsiville, jonka avulla luodaan parempia edellytyksiä ammatilliselle vertaisoppimiselle ja jakamiselle verkostossa.

”Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta päästä työskentelemään nuorten asumisen edistämisen puolesta! Pääsen varmasti kehittämään niin NALin toimintaa, kuin myös omaa osaamistani tämän sijaisuuden aikana. Odotan antoisaa yhteistyötä koko NAL-yhteisön ja sidosryhmien kanssa.”, kommentoi Heini Hakulinen. 

Hakulinen aloittaa tehtävässä 24. helmikuuta.  

Scroll to Top