Ajankohtaista

Etsimme nuorta viestinnän moniosaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 

NAL

Nuorisoasuntoliitto ry (NAL) on valtakunnallinen nuorten asumisen asiantuntija ja vaikuttaja. NAL tuottaa ja vuokraa asuntoja alle 30-vuotiaille työssäkäyville nuorille, kehittää ja järjestää itsenäisen asumisen turvaavia asumisen sisältöpalveluja ja toimii nuorten asumisen edunvalvojana. NAL on 24 paikallisen nuorisoasuntoyhdistyksen keskusliitto 

NAL hakee nyt palvelukseensa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen nuorta alle 30-vuotiasta työntekijää viestinnän assistentin tehtäviin. Työ on osa STEA-rahoitteista Paikka auki – osatyökykyisten ja nuorten työllistymisen avustusohjelmaa. 

Haemme työntekijää avustamaan monipuolisissa viestinnän tehtävissä. Ennen kaikkea tarvitsemme työpanostasi NAL:n visuaalisten viestintämateriaalien tuottamisessa. Sinulle kuuluu myös toimiston arkirutiineja.  

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on hallussasi viestinnän perustaidot ja käytät Adobe InDesign-, Illustrator- ja Photoshop-ohjelmia sujuvasti. Toivomme sinulta reipasta työotetta, hyvää kirjoitustaitoa ja visuaalista silmää. Arvostamme tarkkuutta ja kykyä työskennellä tehokkaasti kiireen keskellä. 

Työkokemusta sinulta ei välttämättä vaadita, mutta sinun tulee olla tällä hetkellä työelämän ulkopuolella. Päätoimisia opiskelijoita emme voi huomioida avustusohjelman kriteereistä johtuen.  

Toivomme, että sinulla on vähintään työtehtäviä vastaava opistotason koulutus. Jos sinulla ei ole koulutusta, muistathan kertoa hakemuksessasi, miten olet viestinnän taitosi oppinut ja missä olet niitä soveltanut. 

Mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? 

Meillä pääset kartuttamaan työkokemustasi tunnetussa nuorisoalan järjestössä. Olet mukana edistämässä itsenäistyvien nuorten asioita ja kehität taitojasi monipuolisissa viestinnän tehtävissä. Työskentelet pienessä, lämminhenkisessä tiimissä, jossa pääset vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön. 

Työ alkaa viimeistään helmikuussa 2020.  

Työhakemukset (cv + vapaamuotoinen hakemus) lähetetään osoitteeseen viestinta@nal.fi 16.1.2020 mennessä. Palkkaamme ensimmäisen sopivan työnhakijan, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Lisätietoa antaa Nuorisoasuntoliiton viestinnän asiantuntija Kalle Häkkinen arkipäivisin 09–15 puhelimitse 044 7834957 

Scroll to Top