Ajankohtaista

NAL etsii talousneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Hakuilmoitus talousneuvoja kuvituskuva

Nuorisoasuntoliitto (NAL) hakee palvelukseensa määräaikaiseen työsuhteeseen vastuullista, motivoitunutta ja tavoitteellista TALOUSNEUVOJAA.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja kestää seitsemän kuukautta. Työtehtävä on osa Nuorisoasuntoliiton Onnistu Asumisessa -toimintaa ja se toteutetaan Sosiaalialan järjestöjen avustuskeskuksen (STEA) ”Psykososiaalisen tuen ja kansalaisneuvonnan digitaalisten palveluiden laajentaminen ja volyymin kasvattaminen” -avustusohjelmaa.

Talousneuvojan toimenkuvaan kuuluu taloudenhallinnan ja toimeentulon kysymyksissä neuvominen ja digitaalisten koulutusten ja webinaarien suunnittelu, markkinointi ja toteutus. Talousneuvoja auttaa mm. kokonaisvaltaisen taloustilanteen hahmottamisessa, velkojen selvittelyssä tai tilanteessa, kun rahat eivät riitä. Työt tehdään pääosin etäyhteyksillä. Etätalousneuvojan palvelut ovat tarkoitettu valtakunnallisesti NAL:n paikallisyhdistysten ja Ohjaamoiden työntekijöille sekä nuorisoasuntojen asukkaille ja Ohjaamon palveluita käyttäville nuorille. Tavoitteena on myös kehittää toimivaa nuorisoasumisen etätalousneuvonnan mallia.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa tai vastaavaa työssä hankittua ammattitaitoa, kokemusta asiakastyöstä, yhteistyö- sekä organisointikykyä, itsenäistä työotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Työtä tehdään etämahdollisuuksia hyödyntäen, puhelimitse ja sähköisiä kanavia käyttäen. Toiminta pyritään käynnistämään pikaisesti ja siksi tulevalla etätalousneuvojalla on oltava osaamista taloudenhallintaan liittyvistä kysymyksistä.

Arvostamme nuoriin ja asumiseen liittyvää asiantuntemusta, ymmärrystä Ohjaamo-toiminnasta, moniammatillisesta yhteistyöstä ja järjestötyöstä ja kokemusta työpajojen ja koulutusten ohjaamisesta sekä ymmärrystä tietoteknisten sovellusten hyödyntämisestä.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tarjoamme sinulle innostavan, kehittämismyönteisen ja tasa-arvoisen työyhteisön. Tukenasi on valtakunnallinen NAL-yhteisö. Tehtävästä maksettava palkka on 2800€/kk ja siinä noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tarjoamme lisäksi lounas-, virike- ja puhelinedut sekä kattavan työterveyshuollon. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Malminkaari 9:ssä, mutta työn luonteen vuoksi työtä on mahdollista tehdä myös pääosin etätyönä.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pyydetään lähettämään viimeistään 11.6.2020 mennessä sähköpostitse pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@nal.fi. Työhaastattelut toteutetaan 16.-17.6. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ville Savilampi, 040 900 4892, ville.savilampi@nal.fi

Scroll to Top