KATU-hankkeen kokemuksia -materiaalit

Täältä löydät KATU-hankkeen kokemuksia -materiaalisarjan. Halusimme tehdä tällä koulutuksellisella materiaalilla näkyväksi niitä kokemuksia ja oivalluksia, joita olemme saaneet hankkeen aikana 2021–2023 saadessamme työskennellä rikos- ja päihdetaustaisten nuorten aikuisten kanssa. Näin muutkin samaa asiakasryhmää työssään kohtaavat ammattilaiset voivat hyötyä kokemuksistamme, vaikka hanke aikanaan tulee päätökseen.  

Videoiden ja podcastin keskusteluihin olemme kutsuneet mukaan kokemusasiantuntijoita ja kokemustaustaisia ammattilaisia, joiden kanssa olemme tehneet hankkeen aikana yhteistyötä tai joilla on vankka kokemus saman asiakasryhmän kanssa toimimisesta. Olemme myös pyytäneet asiakkaitamme jakamaan kokemuksiaan ja ajatuksiaan aiheiden pohjaksi.  

Videot ja podcast on suunniteltu pituudeltaan riittävän napakoiksi, jotta niihin tutustuminen onnistuu vaikka työpäivän lomassa.

Koko soittolista on nähtävillä tästä. Sarjan jaksojen kuvaukset löydät alta.

 

Osa 1. Kokemusasiantuntijuus ja työparimalli rikos- ja päihdetaustaisten nuorten aikuisten kanssa tehtävässä työssä, katso tästä!

Osa 2. Rikoksista irtautuminen, katso tästä!

Osa 3. Oma koti, päihteistä huolimatta, kuuntele Spotifysta tai YouTubesta!

Osa 4. Haasteena muuttuva päihdemaailma, katso tästä!

Ekstra: Asumisen ABC vankilasta vapautuville, katso tästä!

Scroll to Top