Ajankohtaista

Ilmoittaudu mukaan Nuorten asumisneuvonta -koulutukseen 5.9. mennessä

NAL

NAL ja Ohjaamo Etelä-Pohjanmaa järjestävät Nuorten asumisneuvonta -koulutuksen Seinäjoella torstaina 12.9.2019 klo 10-15.30. Koulutuspaikkana toimii Frami B osoitteessa Kampusranta 9, 60320 Seinäjoki.

Maksuton koulutus on suunnattu nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille ja muille asumisen asioista kiinnostuneille.

Koulutuksesta saa hyvän tietopaketin sekä käytännön vinkkejä ja työkaluja asumisen asioiden käsittelyyn nuorten kanssa. Käsiteltäviä aiheita ovat itsenäistyminen ja asunnonhaku, maksuhäiriömerkinnän vaikutus asunnon saantiin, arjen taloudenhallinta, vuokravakuus ja asumisen tuet, vuokralaisen oikeudet ja velvollisuudet sekä vuokrasopimuksen irtisanominen ja purkaminen. Koulutuksessa syvennytään myös ulosoton ja häädön käytänteisiin nuorten asiakkaiden näkökulmasta. Koulutuksen ohjelma löytyy täältä.

Ilmoittautuminen 5.9.2019 mennessä osoitteessa:

https://link.webropolsurveys.com/EP/6741ED1E5B0404A9

Tilaisuus striimataan ja voit osallistua koulutukseen myös etänä. Ilmoittautuessasi valitse, osallistutko koulutukseen paikan päällä vai etäyhteydellä.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus esittää puhujille kysymyksiä tai asiakastapauksia, joita toivoisit koulutuksessa käsiteltävän.

Koulutuksen järjestävät NAL ja Ohjaamo Etelä-Pohjanmaa.

Lisätietoja:
Samuli Liuskari
Onnistu asumisessa -hanke
NAL
09 7745 3662
samuli.liuskari@nal.fi

Scroll to Top