tulevaisuustyöskentely näetkö tulevaisuuteen nalfi webropol

Tule vaikuttamaan nuorten asumisen palveluiden tulevaisuuteen!

NAL etsii vapaaehtoisia nuoria mukaan tulevaisuustyöskentelyyn.

Haluamme kuulla nuorten näkemyksiä, miltä tulevaisuus näyttää ja mitkä ovat nuorille tärkeitä asioita. Tulevaisuustyön avulla tuomme nuorten äänen kuuluviin tulevaisuuden palveluita suunniteltaessa ja viemme viestiä päättäjille.

Etsimme yhteensä 6 nuorta mukaan tulevaisuustyöskentelyyn. Korvauksena osallistumisesta tarjoamme lahjakortin valitsemaasi suoratoisto-/äänikirjapalveluun (arvo max. 60 €).

Mitä osallistuminen tarkoittaa?

Työskentely toteutetaan loka-marraskuun aikana ja se koostuu itsenäisestä verkkotyöskentelystä sekä kahdesta työpajasta. Tulevaisuustyöskentelyyn osallistuu 20-30 osallistujan joukko, joka koostuu nuorista ja nuorten asioiden parissa työskentelevistä henkilöistä.

Työskentely on tasavertaista ja -puolista.

Aikataulu

Lokakuu

Tulevaisuustyöskentely käynnistyy itsenäisellä työskentelyllä verkossa. Toteutamme neljä itsenäisesti ja omaan tahtiin toteutettavaa verkkotyöpajakierrosta Howspace-alustalla. Voit vastata kysymyksiin juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii! Kukin vastauskierros vaatii arviolta 10-15 minuuttia.

Marraskuu

Järjestämme kaksi työpajaa etänä, joiden kokonaiskesto on kolme tuntia. Osallistuminen tapahtuu Teams-sovelluksen avulla.

Työpajojen ajankohdat ovat:

to 18.11. klo 13-16

ti 30.11. klo 9-12

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viesti sähköpostitse samuli.liuskari@nal.fi tai puhelimitse 040 182 8072 (myös WhatsApp). Kerro viestissä oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Osallistujien valinta tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä, koska paikkoja on rajallinen määrä.

Kiitos ja tervetuloa mukaan visoimaan nuorten asumisen tulevaisuutta!

Scroll to Top