Ajankohtaista

NAL etsii toiminnanjohtajan sijaista vuodelle 2022

vastaava toiminnanjohtaja nal

Nykyisen toiminnanjohtajamme jäädessä perhevapaalle etsimme

VASTAAVAA TOIMINNANJOHTAJAA

Nuorisoasuntoliitto on nuorten asumisen asiantuntija, joka yhdessä paikallisyhdistysten kanssa huolehtii, että nuorten itsenäistymisen askeleet sujuvat mallikkaasti ja kaikilla nuorilla olisi koti, jossa on hyvä olla. NAL:n kymmenen työntekijän lisäksi työkavereitasi on 23:ssa  paikallisyhdistyksessä ympäri Suomen sekä liiton tytäryhtiöissä: nuorisoasuntoja rakennuttavassa NAL Asunnot Oy:ssä ja asumisen sisältöpalveluja tuottavassa NAL Palvelut Oy:ssä.

Etsimme nyt liitolle toiminnanjohtajan sijaista, jonka tärkein tehtävä on johtaa liiton toimintaa nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja toimia asiantuntijayhteisömme esihenkilönä. Arvostamme erityisesti kokemusta henkilöstöhallinnosta ja johtamisesta muutostilanteissa. Haluamme johtajan, joka näkee niin lähelle kuin kauas ja ymmärtää, millaisista paloista vaikuttava järjestö on rakennettu. Tunnet järjestötyön arjen ja päätöksenteon prosessit, osaat asettaa työllesi tavoitteita ja tiedät, miten ne saavutetaan. Teet tiivistä yhteistyötä liiton hallituksen, jäsenyhdistysten, sidosryhmien ja alan toimijoiden kanssa.

Toiminnanjohtaja vastaa järjestön operatiivisesta johtamisesta sekä hallinnosta. Siksi edellytämme sinulta järjestötyön laajaa tuntemusta, ihmisläheistä otetta henkilöstöjohtamiseen sekä ymmärrystä järjestöjen toiminnan, talouden ja hallinnon prosesseista. Työssä onnistumista tukevat hyvät viestintätaidot, valmius esiintyä ja soveltuvat korkeakouluopinnot.

Tarjoamme monipuolisen ja vaikuttavan työn valtakunnallisen järjestön johdossa, motivoituneen ja suurella sydämellä työskentelevän asiantuntijayhteisön sekä tilaa visioida, kehittää ja kokeilla. Palkan lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut ja kattavan työterveyshuollon. Työ edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustusvalmiutta. Toiminnanjohtajan tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus (15.1.2023 asti) ja toivomme, että voit aloittaa työssäsi joulukuun puolivälissä.

Toivomme, että kerrot tiiviisti hakemuksessa erityisesti sellaisesta kokemuksesta ja osaamisesta, joka antaa sinulle valmiudet kehittää Nuorisoasuntoliittoa muuttuvassa tilanteessa sekä viedä eteenpäin yhteistyötä NAL:sta, sen jäsenyhdistyksistä ja yhtiöistä koostuvassa NAL-yhteisössä. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 19.10.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nal.fi. Kutsumme soveltuvia ehdokkaita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä. Olemme yhteydessä haastateltaviin hakijoihin viimeistään viikon 42 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa

NAL:n toiminnanjohtaja Katri Nokela, 050 354 0360 (ke 6.10. klo 14–16, ma 11.10. klo 9–11 & to 14.10. klo 13–16)

NAL:n puheenjohtaja Maija Kangasniemi, 044 734 3373 (to 7.10. klo 10–13, ma 11.10 klo 13–17 & pe 15.10 klo 12–14)

Scroll to Top