Ylimääräinen liittokokous 25.8. materiaalit

Puheenjohtajaehdokkaan esittely

Olen Juho Mäki-Lohiluoma, 28-vuotias espoolainen ehdolla Nuorisoasuntoliiton puheenjohtajaksi. Puheenjohtajana toisin liiton käyttöön oman osaamiseni, verkostoni ja haluni edistää NAL:n visiota. Siihen työhön minua ei tarvitse erikseen motivoida: jokainen nuori ansaitsee kodin, jossa on hyvä olla ja josta käsin voi rakentaa hyvää elämää. Tässä työssä Nuorisoasuntoliitto on tärkeä asiantuntija, kumppani ja vaikuttaja.

 

Olen koulutukseltani juristi ja ekonomi. Töissä olen Elinkeinoelämän keskusliitolla ja töiden ohessa kirjoitan oikeustieteellistä, sote-alaan kytkeytyvää väitöskirjaa Lapin yliopistolla. Aiempaa kokemusta minulla on mm. ministerin ja europarlamentaarikon erityisavustajan, juristin ja toimittajan töistä. Nuoriso- ja kansalaisjärjestöissä olen tehnyt vapaaehtoishommia mm. yhtenäisen Euroopan, sosiaalisten oikeuksien sekä oikeusvaltion ja demokratian puolesta.

Nimetön malli (2)

Puheenjohtajana olisin kuunteleva ja keskusteleva. Ajattelen, että Nuorisoasuntoliiton tulee olla turvallinen ja positiivinen yhteisö kaikille sen toiminnassa mukana oleville. Jotta voimme toteuttaa tärkeää tehtäväämme, hallintomme on oltava kunnossa ja järjestökoneemme iskussa. NAL:n yhtiöineen on oltava houkutteleva työnantaja ja pystyttävä tarjoamaan asiakkailleen laadukas ja saavutettavaa palvelua. Myös edunvalvontamme on oltava tehokasta ja vaikuttavaa. Näissä onnistuminen on meidän yhteinen asiamme, mutta puheenjohtajan tärkeää työkenttää.

Uskon, että taustani antaa hyvät edellytykset onnistua tässä työssä yhdessä NAL-yhteisön kanssa, ja siksi olen ehdolla liiton puheenjohtajaksi.

Nuorisoasuntoliitto NAL ry
Scroll to Top