Kuvassa ystävät seisovat vieräkkäin ja pitävät kiinni toisistaan hartioista. Tekstissä lukee: Miten ottaa vaikeat asiat puheeksi?

Ensihuoli-koulutuksessa opetellaan ottamaan puheeksi vaikeat asiat

Kun huoli ystävästä tai läheisestä herää, osaatko sinä toimia? Vaikeista asioista puhumista voi opetella ja Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä tai pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja suunnattu nuorisoasuntojen asukkaille. Koulutuksen järjestää Nuorisoasuntoliitto yhteistyössä EHYT ry:n kanssa.

Koulutuksen teemana on huolen puheeksi ottaminen. Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä päihteidenkäytön tai pelaamisen puheeksiottoon huolen herätessä. Koulutuksessa saat myös vinkkejä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n aluekoordinaattorit Sinikka Korpela sekä Heli Vaija. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin.

Koulutus toteutetaan Microsoft Teams -alustalla ke 22.9.2021 klo 17-19. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen lähempänä koulutusajankohtaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 19.09.2021 mennessä. Ilmoittaudu tästä Surveypal-lomakkeella.

Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Scroll to Top